Survey™ Project Webform

klik hier voor de vragenlijst in een volledig (nieuw) scherm
Eigenaar - hond interacties


Heeft u een hond en bent u benieuwd hoe het gedrag van u en uw hond elkaar kunnen beïnvloeden? Doe dan mee aan dit onderzoek van de Wageningen universiteit!


Uw handelingen rond het voeren bepalen mogelijk hoe uw hond zijn/haar voer waardeert, en de reacties van de hond sturen misschien uw keuzes voor het te kopen hondenvoer. Hoe afhankelijk is uw hond en volgt hij/zij eerder haar eigen kennis of uw aanwijzingen? Mogelijk heeft dit te maken met de wijze waarop uw hond is opgevoed. Dergelijk vragen willen we beantwoorden met deze korte vragenlijst. In de vragenlijst kunt u aangeven deel te willen nemen aan onze gedragstesten in Wageningen.

Lijkt het u interessant om mee te doen aan dit onderzoek? Vul dan deze vragenlijst in. De vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten in beslag.


Ga vlot door de vragenlijst. Volg uw gevoel en sta niet lang stil bij een vraag. Er zijn geen goede of foute antwoorden! Wanneer u meerdere honden bezit, neem dan één hond in gedachten en vul de vragenlijst in op basis daarvan.

Gegevens worden alleen voor het beschreven onderzoek gebruikt, dienen geen commerciële doeleinden en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Via [Next page] en [Previous page], onderaan de pagina, kunt u wisselen tussen 2 pagina’s. 
Aan het einde van de enquête kunt u deze insturen door op [Submit form] te klikken.