Survey™ Project Webform


klik hier voor de vragenlijst in een volledig (nieuw) scherm


Hondeneigenaren hanteren hun eigen stijl van trainen en opvoeden. Wageningen Universiteit onderzoekt hoe precies, en of er nuttige tips zijn voor het trainen en opvoeden van honden. Ons onderzoek heeft als doel de eigenaar-hond relatie te optimaliseren en hiervoor zoeken we hulp!
 
Bezit u een hond waarvoor u het meeste zorgt? Als u voor tenminste de helft van de tijd de hond voert, uitlaat en opvoedt (of dit tot voor kort hebt gedaan), dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen!  Deze vragenlijst bevat een aantal algemene vragen. Een volgend onderdeel geeft stellingen over hoe u uw hond begeleidt en hoe u over hondenbezit denkt. Vervolgens beschrijft u uw hond en geeft u aan hoe in
specifieke situaties te handelen .
 
De vragenlijst kost ongeveer 15 minuten. Ga vlot door de vragen en volg u gevoel, sta niet te lang stil bij een vraag. Er zijn geen goede of foute antwoorden! Wanneer u meerdere honden bezit, neem dan één hond in gedachten.

Graag zouden we met een aantal deelnemers hondengedragstesten willen doen. Het gaat om metingen van uw hond zijn/haar optimisme, en om het gezamenlijk uitvoeren van een taak. Zo krijgen we inzicht in de samenhang tussen de eigenaar-hond relatie en hondenpersoonlijkheid. Aan het einde van de enquête kan u indien u hieraan mee wil werken.

Gegevens worden alleen voor het beschreven onderzoek gebruikt, dienen geen commerciële doeleinden en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

o Via [Volgende pagina] en [Vorige pagina], onderaan de pagina, kunt u wisselen tussen de pagina’s.
o Aan het einde van de vragenlijst worden de gegevens opgeslagen door op [Verzenden] te klikken.

We raden u met klem aan om de vragenlijst in te vullen op een gewone computer (tablets en mobiele telefoons zijn storingsgevoelig).