Survey™ Project Webform

Hondeneigenaren hebben hun eigen manier van opvoeden en omgaan met hun hond.

Eerder vonden we hondgerichte opvoedstijlen. Later konden we deze opvoedstijlen koppelen aan de lichaamsconditie van de hond en gedrag.

Met dit nieuwe onderzoek onder hondeneigenaren willen we verder uitzoeken hoe hondgerichte opvoedstijlen zijn gekoppeld aan trainingsmethoden. Met gedragsonderzoek willen we vervolgens een link leggen met sociale intelligentie van honden (begrijpen ze wat anderen weten?).


Mocht u intresse hebben om met uw hond mee te doen aan dit nieuwe gedragsonderzoek (vanaf 1/11/2021), en u hebt de vragenlijst al eerder ingevuld, dan kunt u zich met deze korte vragenlijst aanmelden.

Aan het einde van de vragenlijst worden de gegevens opgeslagen door op [Verzenden] / [Submit Form] te klikken.

We adviseren u de enquête in te vullen op een gewone computer, niet op een tablet, vanwege de grootte ervan (laadtijd kan op een tablet leiden tot verlies van uw ingevoerde gegevens). Bij voorbaat dank voor uw tijd!

1. 

Voor het onderzoek is het belangrijk gegevens te labellen. Uw woonplaats in combinatie met de roepnaam van de hond (waarvoor u het onderzoek invult) vormt dit label. Vult u ze hieronder in? 

Woonplaats
Roepnaam hond
2. 
Indien we u mogen benaderen voor gedragsonderzoek, welke dagdelen zou ubeschikbaar zijn?

De testperiode zal plaatsvinden op doordeweekse dagen tussen 09:15u en 17:15uen de testen nemen maximaal anderhalf uur, inclusief pauzes. De gedragstestenzijn niet belastend, en richten zich op training en sociale capaciteiten van de hond(meten van 'Theory of Mind'). Vooraf aan een eventuele deelname wordt ugeïnformeerd over de procedures.

U kunt hieronder aangeven, als u mee wilt doen, wanneer u beschikbaar bent (alseen hele dag past, kunt ochtend en middag aanvinken).
 
OchtendMiddag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
3. 
Indien we u mogen benaderen voor gedragsonderzoek, vult u dan hier uwmailadres in?

4. 
Heeft u nog opmerkingen, dan kunt u deze hier doorgeven.